Recent Posts

    Gaziantep Patlama - Antep Te Kucuk Sanayi Sitesinde Patlama Evrensel - Gaziantep'te patlama gaziantep 500 evler mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi.

    Gaziantep Patlama - Antep Te Kucuk Sanayi Sitesinde Patlama Evrensel - Gaziantep'te patlama gaziantep 500 evler mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi.. Gaziantep'te patlama kentin genelinde duyuldu. Gaziantep emniyet müdürlüğü önünde büyük bir patlama meydana geldi. Gaziantep'te duyulan patlama sesi korkuya neden olurken, anadolu ajansı, merkez karataş ve alleben göleti civarında duyulan ses üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini duyurdu. Bu patlamanın ardından kısa süre sonra da bir evin zemin katında patlama oldu. Patlamada 1 polis şehit olurken, 9'u polis 13 kişi de yaralandı.

    Bu patlamanın ardından kısa süre sonra da bir evin zemin katında patlama oldu. Gaziantep'te, binanın giriş koridoruna park edilen motosikletten kaynaklandığı sanılan patlama gaziantep gazikent mahallesi'ndeki 5 katlı bir binanın girişinde saat 22.30 sıralarında henüz. Gaziantep kent merkezinde bir düğünde patlama meydana geldi. Gazi̇antep'te, 5 katlı binanın zemin katındaki elektrik panosunda şarj edilen iki elektrikli bisiklet patladı. Gaziantep'te korkutan patlama gaziantep'in i̇stiklal mahallesi'ndeki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi.

    Apxsz1eotfd1qm
    Apxsz1eotfd1qm from ichef.bbci.co.uk
    Bu patlamanın ardından kısa süre sonra da bir evin zemin katında patlama oldu. Gaziantep'te patlama gaziantep 500 evler mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Gaziantep merkez karataş ile alleben göleti civarında patlama meydana geldiği iddia edildi. Gaziantep emniyet müdürlüğü'ne yapılan canlı bomba saldırısını biri canlı bomba 3 daeş militanı tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Patlama sonrasında gaziantep valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada 50 vatandaşın hayatını kaybettiği 94 vatandaşın ise yaralı. Söylentilere göre bir canlı bomba düğünün ortasında kendisini patlamış. Gaziantep'teki patlamadan ilk görüntüler foto. Gaziantep valiliği ise patlama sesi sonrası hastanelere bildirilen ölüm ya da yaralanma olmadığını, sesin fırat kalkanı harekâtı'nda görev yapan uçaklardan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

    Gaziante'te birisi 2 katlı evin zemin katında diğeri rögarda meydana gelen iki ayrı patlamada ilk belirlemelere göre 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

    Gaziantep emniyet müdürlüğü binası önünde bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 2 polis şehit oldu, 18'i polis 22 kişi yaralandı. Gaziantep valiliği ise patlama sesi sonrası hastanelere bildirilen ölüm ya da yaralanma olmadığını, sesin fırat kalkanı harekâtı'nda görev yapan uçaklardan kaynaklanmış olabileceğini belirtti. Gaziantep'teki patlamadan ilk görüntüler foto. Gaziantep'in şahinbey ilçesinde bulunan yeditepe mahallesi'nde şiddetli bir patlama olduğu belirtildi. Binanın giriş kapısının yerinden söküldüğü patlamada. Gaziantep'te korkutan patlama gaziantep'in i̇stiklal mahallesi'ndeki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi. Savaş alanına dönen atölyede mesai saati olmamasından dolayı büyük bir facia atlatıldı. Gaziantep'te duyulan patlama sesi korkuya neden olurken, anadolu ajansı, merkez karataş ve alleben göleti civarında duyulan ses üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini duyurdu. Patlama esnasında 57 nolu cadde, şehit adem şahin caddesinin de aralarında bulunduğu 5 sokak ve. Gaziantep saldırısında detaylar belli oldu. Gaziantep'te iki kıraathanenin önüne atılan el yapımı patlayıcılar korkuya neden olurken herhangi bir can kaybı. Gazi̇antep'teki̇ patlamada büyükşehi̇r bi̇nasinda da hasar oluştu gaziantep'te düzenlenen bombalı saldırıda büyükşehir belediyesi binasında büyük hasar meydana geldi. Patlama anını paylaşan polis açığa alındı.

    Gaziante'te birisi 2 katlı evin zemin katında diğeri rögarda meydana gelen iki ayrı patlamada ilk belirlemelere göre 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Gaziantep'teki patlamadan ilk görüntüler foto. Gaziantep'in şahinbey ilçesi i̇stiklal mahallesi kanalizasyonunda sıkışma nedeniyle metan gazı patladı. Deaş'ın hücre evine yönelik operasyon sırasında yakalanacağını anlayan teröristler, kendilerini patlattı. Gaziantep kent merkezinde bir düğünde patlama meydana geldi.

    Vr4aers Aa4zhm
    Vr4aers Aa4zhm from www.ankarahavadis.com.tr
    Gaziantep üniversite civarından şiddetli bir patlama sesinin duyulduğu iddia edildi. Patlamada 1 polis şehit olurken, 9'u polis 13 kişi de yaralandı. Gaziantep valiliği ise patlama sesi sonrası hastanelere bildirilen ölüm ya da yaralanma olmadığını, sesin fırat kalkanı harekâtı'nda görev yapan uçaklardan kaynaklanmış olabileceğini belirtti. Gaziantep'te patlama gaziantep 500 evler mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Gaziantep merkez karataş ile alleben göleti civarında patlama meydana geldiği iddia edildi. Gaziantep'te patlama kentin genelinde duyuldu. Gaziante'te birisi 2 katlı evin zemin katında diğeri rögarda meydana gelen iki ayrı patlamada ilk belirlemelere göre 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Gaziantep emniyet müdürlüğü önünde büyük bir patlama meydana geldi.

    Gaziantep emniyet müdürlüğü binası önünde bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 2 polis şehit oldu, 18'i polis 22 kişi yaralandı.

    Gaziantep'te iki kıraathanenin önüne atılan el yapımı patlayıcılar korkuya neden olurken herhangi bir can kaybı. Savaş alanına dönen atölyede mesai saati olmamasından dolayı büyük bir facia atlatıldı. Patlama sırasında caddeden geçen özel halk otobüsünün fren yapması sonucu, 2. Gaziantep'te patlama gaziantep 500 evler mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Patlamada 1 polis şehit olurken, 9'u polis 13 kişi de yaralandı. Gaziantep emniyet müdürlüğüne bomba yüklü kamyonla terör saldırısı. Gaziantep'te ikinci çatışma ve patlama. Gaziantep'in şahinbey ilçesi i̇stiklal mahallesi kanalizasyonunda sıkışma nedeniyle metan gazı patladı. Gaziantep merkez karataş ile alleben göleti civarında patlama meydana geldiği iddia edildi. Gaziantep üniversite civarından şiddetli bir patlama sesinin duyulduğu iddia edildi. Gaziantep saldırısında detaylar belli oldu. Gazi̇antep'te, 5 katlı binanın zemin katındaki elektrik panosunda şarj edilen iki elektrikli bisiklet patladı. Patlama sonrasında gaziantep valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada 50 vatandaşın hayatını kaybettiği 94 vatandaşın ise yaralı.

    Gaziantep kent merkezinde bir düğünde patlama meydana geldi. Gaziantep'in şahinbey ilçesinde bulunan yeditepe mahallesi'nde şiddetli bir patlama olduğu belirtildi. Gaziantep'in merkez şahinbey ilçesinde rögar ile bir binada meydana gelen doğalgaz patlamasında, 5 kişi yaralandı. Savaş alanına dönen atölyede mesai saati olmamasından dolayı büyük bir facia atlatıldı. Bu patlamanın ardından kısa süre sonra da bir evin zemin katında patlama oldu.

    Gaziantep Te Is Yerinde Patlama Son Dakika Flas Haberler
    Gaziantep Te Is Yerinde Patlama Son Dakika Flas Haberler from i2.cnnturk.com
    Patlama anını paylaşan polis açığa alındı. Gaziantep'te duyulan patlama sesi korkuya neden olurken, anadolu ajansı, merkez karataş ve alleben göleti civarında duyulan ses üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini duyurdu. Sitemizden farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden i̇stiklal.com.tr sorumlu tutulamaz. Söylentilere göre bir canlı bomba düğünün ortasında kendisini patlamış. Yaşamını yitirenlerin çoğunun kadın ve çocuk olduğu belirtiliyor. Gaziantep emniyet müdürlüğüne bomba yüklü kamyonla terör saldırısı. Patlama sırasında caddeden geçen özel halk otobüsünün fren yapması sonucu, 2. Gaziantep'te korkutan patlama gaziantep'in i̇stiklal mahallesi'ndeki kanalizasyon hattında patlama meydana geldi.

    Gaziantep'te, binanın giriş koridoruna park edilen motosikletten kaynaklandığı sanılan patlama gaziantep gazikent mahallesi'ndeki 5 katlı bir binanın girişinde saat 22.30 sıralarında henüz.

    Gaziantep emniyet müdürlüğü binası önünde bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 2 polis şehit oldu, 18'i polis 22 kişi yaralandı. Patlama sırasında caddeden geçen özel halk otobüsünün fren yapması sonucu, 2. Bu patlamanın ardından kısa süre sonra da bir evin zemin katında patlama oldu. Sitemizden farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden i̇stiklal.com.tr sorumlu tutulamaz. Binanın giriş kapısının yerinden söküldüğü patlamada. Gaziantep'te, binanın giriş koridoruna park edilen motosikletten kaynaklandığı sanılan patlama gaziantep gazikent mahallesi'ndeki 5 katlı bir binanın girişinde saat 22.30 sıralarında henüz. Gaziantep emniyet müdürlüğü'ne yapılan canlı bomba saldırısını biri canlı bomba 3 daeş militanı tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Gaziantep'in şahinbey ilçesinde bulunan yeditepe mahallesi'nde şiddetli bir patlama olduğu belirtildi. Gaziantep'in şahinbey ilçesi i̇stiklal mahallesi kanalizasyonunda sıkışma nedeniyle metan gazı patladı. Gazi̇antep'te, 5 katlı binanın zemin katındaki elektrik panosunda şarj edilen iki elektrikli bisiklet patladı. Memleketim ne hale geldi dediğim olaydır. Gazi̇antep'teki̇ patlamada büyükşehi̇r bi̇nasinda da hasar oluştu gaziantep'te düzenlenen bombalı saldırıda büyükşehir belediyesi binasında büyük hasar meydana geldi. Patlama anını paylaşan polis açığa alındı.

    Belum ada Komentar untuk "Gaziantep Patlama - Antep Te Kucuk Sanayi Sitesinde Patlama Evrensel - Gaziantep'te patlama gaziantep 500 evler mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close